Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, terör örgütü mensubu bir kişi ile onu sakladığı iddia edilen muhtar tutuklandı.

        Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan ve terör örgütü PKK üyesi olarak Kandil'de eylemlere katıldığı ileri sürülen M.A'nın ilçeye bağlı İkizler köyünde saklandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

        Ekipler, Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle köye baskın düzenledi. Köy muhtarı A.K'nin evinde yapılan aramada terör örgütü zanlısı M.A. yakalandı.

        Ekipler, muhtar ve terör örgütü mensubu ile evde bulunan muhtarın eşi B.K. ve oğlu A.H.F.K'yi gözaltına aldı.

        TEM Şube Müdürlüğüne götürülen ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan terör örgütü mensubu M.A. ile muhtar A.K, tutuklandı. Muhtarın eşi B.K. ve oğlu A.H.F.K. ise, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

        M.A'nın, terör örgütü PKK üyesi olduğu iddiasıyla arandığı ve Kuzey Irak'ın Kandil bölgesinden Avrupa ülkelerine gitmek üzere Kırşehir'e geldiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler