Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de düzenlenen "6. Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali", katılımcıların bornoz giydiği toplantıyla tanıtıldı.

        Denizli Gazeteciler Cemiyetindeki tanıtım toplantısına, festivali organize eden Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), projeye destek veren Denizli Genç İşadamları ile Babadağlı Sanayici ve İşadamları derneklerinin yöneticileri ile üyeleri katıldı.

        Tüm katılımcılar, bornoz giyerek basının karşısına geçti.

        DETGİS Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koltuksuz, yaklaşık 2 milyar dolarlık ihracatı yapılan Türk havlusu ve bornozunun dünyada bir marka olduğunu, bunu yurt içinde daha iyi anlatabilmek amacıyla 6 yıldır festival düzenlediklerini söyledi.

        Bu yıl da İstanbul ve Denizli'de etkinlikler gerçekleştirileceğini anlatan Koltuksuz, yarın İstanbul Eminönü'deki Sultan Hamamı Caddesi'nde kortej yürüyüşü yapılacağını kaydetti. Koltuksuz, 18 Mart'ta ise Denizli'nin Babadağ ilçesinde etkinlik düzenleneceğini belirtti.

        Festivalin ana programın 25 Mart'ta Denizli'de yapılacağını dile getiren Koltuksuz, etkinliklere şarkıcı Keremcem ile model Deniz Akkaya'nın da katılacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler