Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Mardin-Diyarbakır karayolunun Mazıdağı Üçyol mevkisinde PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın cenazesi, Kahramanmaraş'a getirildi.

        Özel uçakla Mardin'den Kahramanmaraş Havalimanına getirilen Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın (23) Türk bayrağına sarılı naaşı, burada, şehidin ailesi ile Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Jandarma Komutanı Albay Timuçin Alper, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

        Şehidin naaşı buradan konvoy eşliğinde Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna götürüldü.

        Nişanlı olan ve düğün hazırlığı için 5 gün sonra izin alıp memlekete geleceği öğrenilen şehit İmalı'nın cenazesi, öğle vakti düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler