Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'un Hasköy ilçesinde bir grup, Kangal cinsi köpekler ile Hollanda'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve vatandaşlara yönelik tavrını kınadı.

        İlçe merkezine Kangal cinsi köpekler ile gelen grup, ellerindeki Türk bayraklarıyla Hollanda'yı protesto etti.

        "Sizin K9 itiniz varsa, bizim de aslan Kangalımız var" yazılı döviz taşıyan gruptakiler, "Kahrolsun Hollanda kahrolsun faşizm" sloganları attı.

        Protestoya katılan vatandaşlardan Ahmet Tokmak, Hollanda'da Bakan Kaya ve Türk vatandaşlarına yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi.

        Hollanda'da köpek kullanılarak yapılan saldırıyı, Kangal köpekleriyle protesto ettiklerini belirten Tokmak, "Hollanda'da bakanımıza ve vatandaşlarımıza saygısızca ve terbiyesizce saldırılar yapıldı. Biz tüm bu saldırıları protesto ediyoruz." dedi.

        Vatandaşlardan Sami Ay ise Hollanda ve Almanya'nın bakanlara ve Türk vatandaşlarına yönelik tutumunu protesto ettiklerini dile getirdi.

        Hasköylüler olarak devletin ve hükümetin yanında olduklarını ifade eden Ay, "Başkomutanımızın yanındayız ve referandumda 'evet diyoruz'." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler