Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Takımı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü dolayısıyla, Mersin'in Tarsus ilçesinde Nusret Mayın Gemisi'nin bulunduğu Çanakkale Parkı'nda konser verdi.

        Mersin Limanı'nda terk edilmiş haldeyken Tarsus Belediyesince satın alınarak 2003 yılında restore edilen "Nusret Mayın Gemisi"nin orijinali, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü dolayısıyla süslendi.

        Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Takımı da yıl dönümü kutmaları kapsamında geminin sergilendiği Çanakkale Parkı'nda konser verdi.

        Çeşitli marşlar ile şarkı ve türkülerin seslendirildiği konseri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Tarsus Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Boro, Rıdvan Aksoy ve Serap Kurtçu, Tarsus Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler