Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'da, özel bir hastanede çalışan doktor, başhekim tarafından darp edildiğini öne sürerek hastane yönetiminden şikayetçi oldu.

        Hastanede kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Kemal Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane başhekimi H.Y'nin kendisini odasına çağırdığını, saatini, önlüğünü ve gözlüğünü çıkardıktan sonra darp ettiğini savundu.

        Hasta yakınları ve hastaların araya girmesiyle olayın sona erdiğini ifade eden Yıldız, ''Hastalarım ve yakınları beni odadan çıkartarak kurtardılar. Ardından Çorlu Devlet Hastanesine giderek darp raporu aldım. Meslek olarak hayatımın en sıkıntılı günlerini yaşıyorum. Sonuna kadar hukuk mücadelesini sürdüreceğim.'' dedi.

        Hastaneyle yaptığı 5 yıllık sözleşme süresinin dolması nedeniyle yönetimle sözleşmeyi yenilememe kararı aldıklarını anlatan Yıldız, ''Bir ay çalıştıktan sonra zaten hastaneden ayrılacaktım.'' dedi.

        Olay sonrası Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Oktay, ise Yıldız'ın hastane yönetimiyle yeni sözleşme konusunda uzlaşma sağlayamadığından dolayı olayı çarpıttığını iddia etti.

        Yıldız'ın iftira atarak kurumun itibarını zedelemeye çalıştığını öne süren Oktay, sosyal medyadan öğrendikleri olayın kendilerini derinden üzdüğünü sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler