Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Karabük'ün Yenice ilçesinde kendisini yol kenarından bekleyen vatandaşlarla görüştü.

        Anayasa değişikliği halk oylaması sürecinde partisince Şehir Meydanında düzenlenen miting için Karabük'e gelen Yıldırım, daha sonra karayoluyla Zonguldak Havaalanına hareket etti.

        Yenice ilçesine geldiği sırada yol kenarında kendisini bekleyen vatandaşları gören Yıldırım, aracını durdurarak indi.

        Vatandaşların yol ve üst geçit istemesi üzerine Yıldırım, "Geçerken beni coşkuyla karşıladınız. Sizinle konuşmamak, hasbihal etmeden geçmek olmaz." diye konuştu.

        Yıldırım, yol ve üst geçit talepleriyle yakından ilgileneceğini belirterek, "Biliyorsunuz bu yollar hep yarımdı, biz geldik hepsini tamamladık. Hiç merak etmeyin, her şey daha güzel olacak. 16 Nisan'a hazır mısınız? 16 Nisan'da kararınız, aydınlık Türkiye için, tek millet için, tek vatan, tek devlet, tek bayrak için..." diye seslenince vatandaşlar da "Evet" di̇ye karşılık verdi̇.

        Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Yıldırım, buradan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler