Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA(AA) - Bursa'da, 2015 yılı vergilendirme dönemi için beyan edilen matrah üzerinden kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri açıklandı.

        Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Setbaşı Binası'nda basın toplantısı düzenledi.

        Toplantıda konuşan, Karakaş, temel amaçlarının mükelleflerine daha kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet vermek olduğunu belirterek, "Çok güçlü ve eğitimli bir bir insan kaynağımız var.İşte bu sebepten dolayı vatandaşlarımıza daha iyi,kaliteli,doğru ve güzel bir hizmet vereceğimize gönülden inanıyoruz.'' dedi.

        Gelir vergisinde Muharrem Yılmaz'ın, kurumlar vergisinde ise Oyak Renault birinci olduğunu açıklayan Karakaş, şunları söyledi:

        "Gelir vergisinde 5 milyon 84 bin lira ile Muharrem Yılmaz birinci, 3 milyon 605 bin lira ile Hüseyin Özdilek ikinci, 3 milyon 569 bin lira ile Şükrü Karagül üçüncü oldu. Bunları 2 milyon 654 bin lira ile Mehmet Celal Gökçen ve 1 milyon 792 bin lira ile Erol Kılıkçıer takip etti. Kurumlar vergisinde ise 28 milyon 373 bin lira ile Oyak Renault Otomobil Fabrikaları birinci olurken,17 milyon 665 bin lira ile Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri AŞ ikinci oldu. Bunları 16 milyon 584 bin lira ile Gemlik Gübre Sanayi AŞ, isminin açıklanmasını istenmeyen bir firma ve 14 milyon 528 bin lira ile Aunde Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş izledi."

        Öte yandan, 2015 yılı vergilendirme döneminde kurumlar ve gelirler vergisinde ilk 5 sıraya girenlere teşekkür belgesiyle, plaket takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler