Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, 3 gün önce bıçaklanarak öldürülen Irak uyruklunun katil zanlıları tutuklandı.

        Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Demetevler Mahallesi'nde 14 Mart'ta Irak uyruklu Amer Azezli'nin (27) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

        Polis ekipleri, Azezli'nin katil zanlısını bulmak için görgü tanıkları ve maktulün eşinin ifadesine başvurdu.

        Azezli'nin ablasıyla evli olan Iraklı Ale Hanes'in (30), bir süre önce eşinden boşandığı ve vereceği tazminatı ödemeyerek Irak'tan kaçıp kardeşiyle Türkiye'ye geldiği belirlendi. Ale Hanes ve kardeşi Abbas Hanes'in (27), tesadüfen karşılaştıkları ve tartıştıkları Azezli'yi bıçaklayarak kaçtıkları tespit edildi.

        Teknik ve fiziki takip sonrası Kazan ilçesi Satıkadın Mahallesi Uygur Sokağı'ndaki bir eve 15 Mart'ta operasyon düzenleyen ekipler, Hanes kardeşleri gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

        Hanes kardeşlerin, ifadelerinde, Irak'tan çalışmak üzere Kahramanmaraş, sonrasında ise Ankara'ya geldiklerini, kiralık ev ararken karşılaştıkları Azezli'nin kendilerine bıçak çektiğini ve çıkan kavgada Azezli'nin bıçaklandığını öne sürdükleri öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler