Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Kirli oyunların sahnelendiği ortamda, 16 Nisan'da sandığa giderek hep birlikte bu oyunu bozacağız. Devlet için 'evet', millet için 'evet', cumhuriyet için 'evet', Türk'ün bekası için 'evet' diyoruz." dedi.

        Öztürk, partisinin Kadirli İlçe Başkanlığı tarafından Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde düzenlenen anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısında, Türkiye'nin çok ağır ve olumsuz şartların hüküm sürdüğü kritik bir dönemden, adeta ateş çemberinden geçtiğini söyledi.

        Türkiye'nin iç ve dış güvenliğinin çok ciddi tehlike ve tehditlere maruz olduğunu belirten Öztürk, "Ülkemiz içten ve dıştan uğradığı ihanetlerle sarsılmıştır. 15 Temmuz gecesi büyük bir ihanet yaşadık. Ülkemizin can damarı olan TBMM, ordusuna ait silahlardan çıkan mermilerle vurulmuştur. Türkiye, tarihin en kanlı 5 terör örgütüyle mücadele etmektedir." diye konuştu.

        Öztürk, egemenliğin, cumhuriyetin ve devletin sahibinin Türk milleti olduğunu vurgulayarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

        "Bu milletin içinden ikinci bir milletin çıkmasına fırsat ve izin verilmemiştir. Hazırlanan yeni anayasayla, anayasamızdan Türk kelimsinin çıkarılmasının önü tıkanmıştır. İradenin de egemenliğin de cumhuriyetin de devletin de sahibi Türk milletidir. Kirli oyunların sahnelendiği ortamda, 16 Nisan'da sandığa giderek hep birlikte bu oyunu bozacağız. Devlet için 'evet', millet için 'evet', cumhuriyet için 'evet', Türk'ün bekası için 'evet' diyoruz."

        Programa, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP Kadirli İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, AK Parti ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler