Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 35 kilogram esrar, 263 uyuşturucu hap, 140 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tüfek ele geçirildi, gözaltına alınan 25 zanlıdan 19'u tutuklandı.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesindeki Hürriyet, Yenibey, Denizli, Gülbahçesi ve Şakirpaşa mahalleleri ile Yüreğir ilçesindeki Çamlıbel, Güzelevler ve Köprügöz mahallelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi.

        Operasyonlarda, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda toplam 35 kilogram esrar, 263 uyuşturucu hap, 140 kök hint keneviri, 2 ruhsatsız tüfek ve 5 bin 225 lira ele geçirildi.

        Gözaltına alınan 25 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkartılan zanlılardan 19'u tutuklandı, 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        - Operasyon görüntüleri paylaşıldı

        Polis kamerasınca kaydedilen operasyona ilişkin görüntülerde, güvenlik güçlerinin kaçmaya çalışan zanlıların yere attığı uyuşturucu hapları ve paraları toplaması yer aldı.

        Görüntülere, bir arazide yapılan aramada çöplerin arasına gizlenmiş küçük paketler halinde esrar bulunması ile narkotik dedektör köpeği "Coco" ile evde yapılan aramalarda çuvalda ve bidonda 26 kilogram esrar çıkması da yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler