Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos ile yapılan rövanş maçında kırmızı kart gören Vincent Aboubakar'a ceza verilip verilmeyeceğine ilişkin kararın, yönetim kurulunda görüşüldükten sonra belli olacağını söyledi.

        Ahmet Nur Çebi, Antalya'nın Alanya ilçesinde açılışını yaptığı Kartal Yuvası mağazasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

        Gördüğü kırmızı kart nedeniyle ceza alması gündemde olan Aboubakar'ın kendileri için önemli bir oyuncu olduğuna dikkati çeken Çebi, "Dinamo Kiev maçında da başımıza geldi. Çok fazla sert hareketlere maruz kaldığını ve dayanamadığını söyledi ama bu mazeret değil. Dayanmak zorundaydı. Bu tür konular, yönetim kurulunda konuşulduktan sonra bir karar çıkar ve açıklanabilir. Benim şu anda bir açıklama yapma durumum yok ama yönetim kurulunda görüşüleceğini söyleyebilirim." diye konuştu.

        - "Erken final oynanacak"

        Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla eşleşmelerini, erken final olarak nitelendirdi.

        Çeyrek finale kalan tüm takımların güçlü olduğunu dile getiren siyah-beyazlı yönetici, "Yine iki güçlü takım eşleşti. UEFA Avrupa Ligi'nde erken final oynanacak. Kazanan takım biz olacağız. Son maçın İstanbul'da oynanması bizi şanslı kılacaktır." dedi.

        - "Kazanan takım olmak istiyoruz"

        Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Antalyaspor ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini aktardı.

        Ligde şampiyonluk hedefine yürüdüklerini ve galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyleyen Çebi, "Allah'tan bir kaza ve şanssızlık olmazsa, kazanan takım olmak istiyoruz. Bundan sonra her maçı kazanmak zorundayız. Başka alternatifimiz yok." şeklinde konuştu.

        Çebi, Anderson Talisca'nın gelecek sezon kadro olup olmayacağı yönündeki sorulara, "Kupayı kaldırdıktan sonra planlamayı, hoca, teknik kadro ve mali işlere bakan ekibin vereceği ortak kararla yapacağız. Talisca'nın durumu belirsiz. Bugünün konusu değil." cevabını verdi.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler