Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Ardahan'ın yüksek kesimlerinde kar kalınlığı bir metreye ulaştı.

        Bölgede önceki günden bu yana etkisini sürdüren ve dün akşam saatlerinde yoğunlaşan kar yağışının ardından önceden de karla kaplı olan Ardahan-Artvin karayolunun Sahara Geçidi mevkisi ile Ardahan-Posof karayolunun Ilgar Dağı mevkilerinde kar kalınlığı bir metreyi buldu.

        Karayolları 183. Şube Şefliğine bağlı ekipler, kar yağışı sonrası ulaşıma kapanmaması için söz konusu yollarda geceden itibaren yoğun çalışma yürüttü.

        Yollarda ulaşımın kesilmemesi için mücadele eden ekipler, iş makineleri ve kar savurma araçları ile bölgedeki kar temizleme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.

        Mart ayı olmasına rağmen bir metrelik kar ile mücadelesine devam eden ekipler, bölgedeki yolları kardan temizleyerek genişletmeye çalışıyor.

        Kent merkezinde ise kar kalınlığının 3 santimetre olduğunu ve ulaşımda bir sorun yaşanmadığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler