Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı 86-71 mağlup eden Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularının ortaya koyduğu performanstan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulkaz, çok ihtiyaçları olan, önemli bir galibiyet aldıklarını aktardı.

        Bulkaz, iyi savunma yaparak maça ağırlıklarını koyduklarını kaydederek, "Seyircisiz maçın hiçbir keyfi yoktu. Yine de ihtiyacımız olan galibiyeti aldığımız için şu an keyfimiz yerinde. Bize dua eden herkese teşekkür ediyorum. Allah'a şükür bu galibiyeti evimizde aldık ve avantajlı duruma geçtik." ifadelerini kullandı.

        -Pınar Karşıyaka cephesi

        Pınar Karşıyaka Başantrenörü Nenad Markovic ise maçta iyi oynayan tarafın galip geldiğini belirtti.

        Markovic, ribaund ortalamasında Muratbey Uşak'ın üstün olmasının karşılaşma sonucunu etkilediğini belirterek, şöyle konuştu:

        "Muratbey Uşak takımını galibiyetten dolayı tebrik ederim. İlk andan itibaren maçı kazanmak için iyi bir mücadele ortaya koydular. Çok sert ve konsantrasyon içinde oynadılar. Belki son 3 maçta yorulduk. Bu bizim için herhangi bir bahane olamaz. Sergilediğimiz oyun gerçekten utanç verici. Pınar Karşıyaka takımının herhangi bir maçta oynamaması gerektiği gibi oynadık. Umuyorum ki bir an önce kafamızı toparlayıp, çarşamba günü oynayacağımız Umana Reyer Venezia maçına hazırlanırız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler