Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl'de 7 büyükbaş hayvan çaldıkları iddiasıyla aranan 4 şüphelinin Diyarbakır'da yakalandığı bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, Bingöl'e bağlı Çukurca köyünden 7 Mart'ta 7 büyükbaş hayvanın çalınmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

        Açıklamada, hayvan hırsızlığından sabıkalı şüphelilerin çaldıkları hayvanları, plakalarını siyah bant ve boyayla değiştirdikleri kapalı kasa kamyonete yükleyerek öncü olarak kullandıkları otomobi̇lle taşıdıklarının belirlendiği kaydedilerek, Di̇yarbakır'da 5 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

        Zanlıların jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü, kamyonet ve otomobil ile bazı suç unsuru malzemelere el konulduğu vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler