Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon'da bir kadına çarpan sürücü, Trabzon Huzurevine saç kurutma makineleri ile su ısıtıcısı bağışında bulunarak, davalık olmaktan kurtuldu.

        Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl şubat ayında Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ailesiyle aracına binen sürücü Ahmet K'nin (62), geri manevra yaptığı sırada Nurdan M'ye (52) çarparak yaralanmasına sebep olduğu belirtildi.

        Nurdan M'nin, olay sonrasında kendisine çarpan sürücü Ahmet K'den şikayetçi olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Polis merkezinde şikayetçi olan Nurdan M, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunun görevlendirdiği bir uzlaştırmacı tarafından uzlaştırma görüşmesine davet edildi. Nurdan M, sürücü Ahmet K'nin, Trabzon Huzurevinde kalan insanlara ayni yardımda bulunması halinde uzlaşabileceğini beyan etti. Bu teklifi kabul eden sürücü Ahmet K. bunun üzerine bir alışveriş merkezine giderek bir miktar saç kurutma makinesi ve su ısıtıcısı alarak Trabzon Huzurevi yetkililerine teslim etti ve davalık olmaktan kurtuldu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler