Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da lüks cipten sahibinin yaklaşık 300 bin lira değerinde olduğunu belirttiği özel yapım tespihi çaldığı iddia edilen hırsızlık şüphelisi yakalandı.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık bir ay içinde merkez Seyhan ilçesindeki farklı adreslerde park halindeki otomobillerden hırsızlık yaptığı belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

        Hırsızlık olayının gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, otomobillerden bilgisayar, cüzdan, çanta gibi eşyaların yanı sıra yaklaşık 300 bin lira değerinde olduğu belirtilen tespihi çalan şüphelinin M.D. olduğunu tespit etti.

        Bunun üzerine araştırma yapan ekipler, Sümer Mahallesi'nde olduğu bilgisine ulaştıkları şüphelinin buradaki park halindeki otomobilleri kontrol ettiğini belirledi.

        Ekipler, bir süre takip ettikleri zanlıyı bir otomobilin kilidini açmaya çalışırken suçüstü yakaladı.

        Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelinin susma hakkını kullandığı ve çalınan eşyalarla ilgili ifade vermediği öğrenildi.

        Emniyette işlemleri tamamlanan M.D, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

        - Tespihin cipten çalınma anı kamerada

        Şüphelinin lüks cipten, sahibinin 300 bin lira değerinde olduğunu beyan ettiği tespihi çalma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

        Görüntülerde, park halindeki arabanın yanından geçerken içini kontrol eden M.D'nin daha sonra çevredeki bir pasaja girmesi, ardından tekrar gelerek kilitli olmayan cipin kapısını açıp hırsızlık yaparak kaçması da yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler