Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir iş yerindeki kasadan 65 bin lira ve 8 bin 500 avro çaldıkları öne sürülen 4 zanlı gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bir tamir atölyesinin kasasından 65 bin lira ve 8 bin 500 avro ile işletmeye ait çek ve senetlerin çalındığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı.

        Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen ekipler, delillerin toplanmasının ardından harekete geçti. Polis ekipleri, hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen Y.O. (44), S.K. (30), N.G. (34) ve S.C'yi (17) kent merkezindeki bir evde gözaltına aldı.

        Evdeki aramada, Yeni Sanayi Sitesi'ndeki tamir atölyesinin kasasından çalındığı tespit edilen çek ve senetler ele geçirildi.

        Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler