Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'da, Rus mankenler Viktoria Odintsova ile Victoria Lopyreva, podyumda yürüyecek.

        Dosso Dossi Fashion Show organizasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, organizasyonla dünyanın ünlü mankenleri Türkiye'ye getirilerek, 8-13 Haziran'da Antalya'da gösteri gerçekleştirilecek.

        Dosso Dossi Fashion Show ve Rixos The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek gösteride, dünyaca ünlü Rus manken Viktoria Odintsova, podyumda yürüyecek. Rusya'nın spor spikeri, 2003 Rusya güzeli Victoria Lopyreva da Antalya'daki organizasyonda podyuma çıkacak.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı Rixos The Land of Legends Theme Park ile iş birliği yaparak, büyük bir gösteriye imza atacaklarını vurguladı.

        Şov için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Eraslan, "Bu yıl, Türkiye'nin en büyük moda şovunu, Türkiye turizmine kazandırılan katma değeri en yüksek projelerden biriyle buluşturuyoruz. Türkiye'nin Disneyland'ı olarak bilinen ve yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da turistleri ağırlayan Rixos The Land of Legends Theme Park ortaklığı ile yapacağımız şov, tüm dünyada konuşulacak." ifadelerini kullandı.

        Eraslan, çok sayıda dünya starını Antalya'da ağırlayacaklarını ifade ederek, 9 Haziran'da düzenleyecekleri defilenin podyumunda dünyaca ünlü sürpriz isimlerin yürüyeceğini vurguladı.

        Öte yandan, manken Viktoria Odintsova, moda çekimleri için gittiği Dubai'de hiçbir güvenlik önlemi almadan kendini bir gökdelenden sarkıtarak dikkatleri üzerine çekmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler