Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü yaparken kayalıklara düşen bir kişi yaralı olarak kurtarıldı.

        Alınan bilgiye göre, Fuat Kayalı, Şarköy ilçesinde paraşütçülerin yoğun olarak kullandığı Uçmakdere mevkisinde yamaç paraşütü yaptığı sırada kontrolünü kaybederek kayalıklara düştü.

        Kayalı'nın düştüğünü gören diğer paraşütçüler, telsizle durumu alanda bekleyen ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD ve Tekirdağ Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi.

        Yamaç kayalık alanda sıkışan paraşütçüye güçlükle ulaşan ekipler, uzun süren çalışmaların ardından Kayalı'yı bulunduğu yerden çıkardı.

        Vücudunda kırıklar bulunan ve yaralı olarak kurtarılan Kayalı, Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopter ile Tekirdağ Devlet Hastanesine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler