Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da evine girmek üzere olan kadının içinde 500 lira ve kredi kartlarının bulunduğu çantası motosikletli iki kişi tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde yaşayan Ayşe Baba (42) çarşıdan bindiği toplu taşıma aracından evinin yakınındaki durakta indi.

        Baba, yolda yaya olarak ilerlediği sırada arkasından motosikletli iki kişi yaklaştı.

        Motosikletli kişiler, evine varmak üzere olan Baba'nın içinde 500 lira ve kredi kartlar bulunan çantasını omzundan alıp olay yerinden kaçtı.

        Baba, cep telefonuyla polisi arayarak kapkaç yöntemiyle çantasının çalındığını bildirdi.

        Olay yerine gelen polis ekipleri eşkal bilgisini aldığı iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

        Ayşe Baba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çarşıdaki bir banka şubesinden parasını çektikten sonra evine döndüğü sırada çantasının çalındığını belirterek, "Bağırarak yardım istedim ama sesimi duyan olmadı. Ortalıkta kimse yoktu." dedi.

        Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için çalışması sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler