Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da, terör örgütü PKK propagandası yaptıkları iddia edilen 4 kişi, jandarmanın drone destekli operasyonuyla yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir ihbar üzerine, Mustafakemalpaşa ilçesinde sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptıkları öne sürülen 4 kişiyi bulmak için operasyon başlattı.

        Ekipler, akraba oldukları öğrenilen şüpheliler Ş.G. (29), H.G. (33), A.G. (23) ve F.Ç'nin, kırsal Çördük Mahallesi'nde bulunduklarını belirledi.

        Drone ile havadan yapılan takiple şüphelilerin tam yerini tespit eden ekipler, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle 5 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonla şüphelileri yakaladı.

        Şüphelilerin kaldıkları ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 5 ruhsatsız av tüfeği bulundu, 9 cep telefonu ve 1 tablete incelemek üzere el konuldu.

        Şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler