Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir banka ve vergi dairesinin veznesinden yapılan hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çukurova Vergi Dairesi tahsilat şubesi ile Ceyhan ilçesinde bir bankanın veznesinden toplam 20 bin lira çalınması üzerine çalışma başlattı.

        Şubelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kiralık araç kullandığı belirlenen zanlıların Sümer Mahallesi’nde olduğunu tespit etti.

        Şüphelilerin bulunduğu metruk binaya operasyon düzenleyen ekipler, duvardan atlayıp kaçmak isterken tellere takılan şüphelilerden birini yakaladı, iki kişi ise kaçtı.

        Ekipler, yaptıkları sorgulamada Ş.K. adına düzenlenmiş sahte kimlik taşıyan kişinin cezaevi firarisi Mustafa D. olduğunu belirledi.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

        - Hırsızlık güvenlik kamerasında

        Çukurova Vergi Dairesi tahsilat şubesinde kaydedilen görüntülere, veznedarın öğle yemeği için dışarı çıktığı anda, vezneye giren şüphelinin çekmecedeki bir miktar parayı alarak kaçması yansıdı.

        Ceyhan ilçesindeki bir bankanın veznesinden yapılan hırsızlık da kameralarca görüntülendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler