Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta otomobilin, kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesinde, sürücüsü henüz belirlenemeyen 67 LJ 572 plakalı otomobilin, kaldırımda bulunan Recep Tuzcu (81) ile Mercan İncegeliş'e (16) çarpma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Görüntülerde, otomobilin, kaldırımda bulunan vatandaşlara çarpması, sürücünün yaralıların yanına gelmesinin ardından olay yerinden uzaklaşması görülüyor.

        Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'nde dün meydana gelen kazada yaralanan Tuzcu, müdahalelere kurtarılamamış, İncegeliş ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için de çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler