Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir mağazaya giren hırsızın, kasanın yanındaki çantadan paraları alma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Alınan bilgiye göre, Beylikbağı Ulus Mahallesi Topal Osman Ağa Caddesi üzerinde bulunan Derya Baytaroğlu’na ait mağazaya öğlen saatlerinde müşteri gibi gelen hırsız, kasanın yanında bulunan el çantasının içerisinde bulunan parayı çalarak, kayıplara karıştı.

        Derya Baytaroğlu akşam iş yerini kapattığı sırada paranın çalındığı fark etti.

        Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Baytaroğlu, durumu polise bildirdi.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkarak hırsızı bulmak için çalışma başlattı.

        Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iş yerine giren bir kişinin içeride bir süre dolandıktan sonra kasanın olduğu bölümde bulunan çantanın içindeki paraları alarak dışarı çıktığı görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler