Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu ve Kumluca Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında Kazakistan'daki Hoca Ahmet Yesevi Türbesi'nden getirilen toprak, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edildi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışını gerçekleştirdiği Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasında, bir süre önce Türk güreşiyle ilgili incelemelerde bulunmak üzere, Kazakistan'a giden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara ile bir araya geldi.

        Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da yer aldığı ziyarette, Kazakistan'daki incelemeler sırasında Türkistan şehrindeki Hoca Ahmet Yesevi Türbesi'nden getirilen toprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler