Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de, Selimiye Camisi, Büyük Edirne Sinagogu, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Edirne Belediyesi, Doğal Hayatı Koruma Vakfının (WWF) Dünya Saati hareketine destek verdi.

        Küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla hayata geçirilen etkinliğe, Selimiye Camisi, Büyük Sinagog, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Edirne Belediyesi ışıklarını bir süre söndürerek destek oldu.

        Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Saati etkinliğine geçen yıl da Selimiye Camisi ve Büyük Edirne Sinagog'un aydınlatmalarını kapatarak destek verdiklerini hatırlattı.

        Enerjiyi verimli kullanmanın hem çevreye hem de ekonomiye büyük katkıları olduğunu vurgulayan Güneren, farkındalığa bu yıl da Selimiye Camisi, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün anıt hizmet binası ve Sinagog'un ışıklarını kapatarak katıldıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler