Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars ve Iğdır'da uyuşturucu madde ticareti ile fuhuş yapanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan 2'si kadın 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

        Kars Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesince yapılan çalışmalar neticesinde Kars il merkezi ve Sarıkamış ilçesi ile Iğdır'da uyuşturucu madde ticareti ile fuhuş yapan kişilere yönelik çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

        Operasyonda her iki suça ilişkin 3'ü Kars'ta, 2'si Iğdır'da olmak üzere 2'si kadın 5 zanlı gözaltına alındı.

        Bu kişilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda, 3 gram esrar, 9 gram satışa hazır vaziyette metamfetamin, uyuşturucu madde satışında kullanılan 77 şeffaf kilitli poşet ve 1 çay kaşığı, 1 ruhsatsız av tüfeği ve bu silaha ait 10 mermi, 3 tabanca mermisi ile 130 paket kaçak sigara ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 5 zanlı, polislerce Kars Adliyesine götürüldü.

        Cumhuriyet savcılığında ifade verdikten sonra sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılardan 3'ü tutuklandı, 2'si salıverildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler