Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığını öne süren vatandaşlar, bir süreliğine yol kapama eylemi gerçekleştirdi.

        Merkez Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi'nde ikamet eden ve aralarında kadınların da olduğu yaklaşık 400 kişilik grup, mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığını ileri sürerek taşıdıkları "uyuşturucuya hayır" ve "uyuşturucuya son" yazılı dövizlerle Bursa-Ankara yolunun kent merkezine geliş yönünü ulaşıma kapattı.

        Araçlarını da yola park ederek, geçişe izin vermeyen mahalleliler, yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Yolun kapanması üzerine bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Zaman zaman yaşanan gerginliğe rağmen polis ve jandarma ekiplerince ikna edilen vatandaşlar, eyleme son verdi

        Gazetecilere açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri, yetkililerden önlem almalarını istediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler