Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında güçlü bir evetle Türkiye düşmanlarının karşısında bir duruş gösterilmesi gerektiğini belirtti.

        Hotar, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) kampüsünde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek halk oylamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

        Halk oylaması sürecinde ana muhalefetin vatandaşı yanlış bilgilendirdiğini, bu noktada herkesin 18 maddeyi iyi okuyup ona göre kararını vermesi gerektiğini söyleyen Hotar, "Biz evet oyu verelim ama bizim evet dememiz yetmez. Çok güçlü bir evet ile Avrupa Birliği’nin karşısında, Türkiye düşmanlarının karşısında bir duruş göstermemiz lazım. Bizim, yöneticilerimizin elini güçlendirmemiz lazım. Onun için evet oyları ne kadar yüksek çıkarsa o kadar güçlenmiş oluruz." diye konuştu.

        Bu oylamada ülkenin geleceğinin belirleneceğini, çocuklara güzel bir miras bırakılacağını anlatan Hotar, gece gündüz demeden, bütün karalamalara karşı mücadeleyi sürdürdüklerini ifade etti.

        Hotar, "Yalanlara, iftiralara ve şer odaklarına rağmen, yollardayız, sokaklardayız, evlerdeyiz. Neden? Bu ülkeyi daha ileriye taşıyacak bir sistemin inşallah gerçekleşmesi için bizim de çorbada bir tuzumuz olsun. Bu zaten bize 15 yıldır oy veren vatandaşlarımıza da borcumuzdur." dedi.

        Programa AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler