Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Anadolu Efes'e 84-76 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, oyuncularının ellerinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

        Trifunovic, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçla ilgili yorum yapmayacağını belirtti.

        Amadolu Efes'i tebrik eden Trifunovic, "Öncelikle Anadolu Efes takımını tebrik ederim. Çok iyi oynadılar. Bizim oyuncularımızı da tebrik etmek istiyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Sakin olmaya çalışıyorum ve bir şeyler söylemek istemiyorum daha fazla bu maç hakkında. Ligde elimizden geldiğince en iyi şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

        - Anadolu Efes cephesi

        Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic ise kendileri açısından çok önemli bir maç oynadıklarını aktararak, şöyle konuştu:

        "Çok zorlu bir fikstürümüz var. Bu yüzden çok ciddiye alarak oynamak istiyorduk. Bizim için önemli galibiyet oldu. İlk yarı çok kötü oynadık. Çok fazla top kaybı yaptık. Burada geri dönüş yapmak çok zordu. Oyuncularım sahaya çok güzel bir karakter koydu. Maçta geri gelmesini bildiler. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler