Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Afyonkarahisar-Çifteler-Emirdağ ayrımı yolunun 18 ile 20. kilometreleri arasında köprülü kavşak ve yol yapım nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Trabzon-Rize Devlet yolu, 24. kilometredeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönünde bulunan kuzey tüpünde yapılacak olan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün tünel trafiğe kapatılacak. Ulaşım servis yolundan ve 31 Mart'a kadar ise tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

        Tavşanlı-Emet yolunda meydana gelen heyelandan dolayı, yolun 19 ile 30. kilometreleri arasında trafik akışı servis yolundan (eski yoldan) sağlanacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler