Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, "Halk oylaması öncesi ve günü her türlü tedbirimizi aldık. Herhangi bir tehdit ve baskıya asla izin vermeyeceğiz. Birinci görevimiz halkımızın özgür iradesinin sandığa yansımasıdır." dedi.

        Beşiri ilçesinde incelemelerde bulunan Deniz, Kaymakam Mustafa Maslak'tan brifing aldı.

        Vali Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiri Belediyesi ile İkiköprü belde belediyesine başkan vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Maslak'ın, vatandaşın kaliteli belediyecilik hizmeti alması için yoğun çaba gösterdiğini söyledi.

        Her iki belediyenin kısa sürede önemli hizmetler gerçekleştirdiğini kaydeden Deniz, bu hizmetlerin vatandaşı memnun ettiğini kaydetti.

        Ahmet Deniz, belediyelerin asıl görevinin halka hizmet olduğunu vurgulayarak, "Belediyelerin asli görevi halkın parasını halkın hizmetine sunmaktır. Doğrusu da budur ama yıllardır bölgenin bir çok yerinde bu sıkıntılar yaşanmaktadır. Şimdi belediyelerimiz gerçek amaçları doğrultusunda halkın hizmetinde çalışıyor. Her şey daha iyi olacak inşallah." diye konuştu.

        - Önlemler alındı

        16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasına da değinen Vali Deniz, tüm siyasi partilerin rahatlıkla çalışma yürütebildiğini ifade etti.

        Deniz, şöyle dedi:

        "Halk oylaması öncesi ve günü her türlü tedbirimizi aldık. Herhangi bir tehdit ve baskıya asla izin vermeyeceğiz. Birinci görevimiz halkımızın özgür iradesinin sandığa yansımasıdır. Kim varsa da hukuk kuralları çerçevesinde gereğini yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Her siyasi parti istediği yerde propaganda yapabiliyor. Bizim istediğimiz de zaten bu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler