Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde kuyuya düşen keçinin kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu.

        Barbaros Mahallesi'nde evinin yanındaki otluk alana hayvanlarını bırakan 69 yaşındaki Ayşe Demir, bir süre sonra keçilerden birinin kaybolduğunu gördü.

        Keçiyi aramaya başlayan Demir, hayvanın evin yanında giriş bölümü otların arasında kalan 1,5 metre genişliğinde yaklaşık 15 metre derinliğindeki eski bir kuyuya düştüğünü fark etti.

        Kendi imkanlarıyla keçiyi çıkaramayan Demir ve yakınları, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

        İtfaiye ekipleri, gebe olduğu belirtilen keçiyi, çelik halat ve makara yardımıyla indikleri göçük riski bulunan kuyudan halatla yukarı çekti.

        Durumu iyi olduğu gözlenen keçinin kurtarılması üzerine sahibi Ayşe Demir ağladı.

        Demir, yaptığı açıklamada, uzun yıllardır burada oturduğunu ancak keçinin düştüğü kuyuyu ilk kez gördüğünü dile getirdi.

        Bu arada, kullanılmayan kuyunun ağzı tahtayla kapatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler