Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, 2 Nisan Pazar günü karşılaşacakları Altınordu maçında mutlaka galip gelmeleri gerektiğini söyledi.

        Ligin 26. haftasında Altınordu'yu sahasında konuk edecek yeşil-siyahlı takım, hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürdü.

        Ali Tandoğan, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınordu ile kendi sahalarında oynayacaklarını, bu avantajı kullanmak istediklerini kaydetti.

        Bu maçı çok önemsediklerini belirten Tandoğan, şöyle konuştu:

        "Altınordu takımı koşan, genç ve dinamik bir kadroya sahip. Bizimle oynayacakları maçı çok önemsediklerini düşünüyorum. Bu maçta mutlaka galip gelmemiz gerekiyor, en azından alt sıralarla ilgili kafamızın rahatlaması açısından. İyi inceliyoruz, analizlerini yapıyoruz, hatalarını bulmaya çalışıyoruz. Ben kazanacağımızı düşünüyorum."

        Ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini aktaran Tandoğan, futbolda her an her şeyin olabileceğini, üst üste gelecek olan galibiyetler sonucunda play-off içerisinde yer alabileceklerini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler