Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu, Hırvatistan'daki Avrupa Şampiyonası'nda ilk 5'e girerek, Hindistan'da yapılacak Dünya Kupası'na katılmayı hedeflediklerini söyledi.

        Hacıoğlu, Elit Tur 1. Grup'ta oynadıkları Almanya maçının ardından gazetecilere açıklama yaptı.

        Avrupa Şampiyonası'na katılmayı daha önce garantiledikleri için Almanya maçında şampiyonada cezalı duruma düşebilecek 3 oyuncuyu oynatmadıklarını belirten Hacıoğlu, rakibin oyun kurgusuna göre, onları ikinci bölgede karşılayıp, kazanılan toplarla hızlı hücumu düşündüklerini kaydetti.

        Oyuncularını tebrik eden Hacıoğlu, "Bu turnuvadan istediğimizi aldık. Oyuncularım bu tip maçlarda nasıl oynanması gerektiğini öğrenmiş oldu." dedi.

        Hacıoğlu, mayıs ayında Hırvatistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası ile ilgili şöyle konuştu:

        "Orada alınacak puan veya puanlar sıralamadaki yerimizi belirleyecek. Ayın 3'ünde kura çekimine gideceğiz. Önce rakiplerimiz belli olsun. Turnuva sonunda ilk 5'in içinde yer alıp, Hindistan'daki Dünya Kupası'na katılmayı hedefliyoruz. Turnuvaya hazırlanmak için önümüzde bir ay var, bu süreyi en iyi şekilde değerlendireceğimizi düşünüyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler