Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'da, son iki ay içerisinde ikametlerden, iş yerlerinden ve arabalardan ayrı ayrı olmak üzere 10 farklı hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalan evli O.U'nun, bir ikametten çaldığı kolyeyi ayrı bir evde birlikte yaşadığı sevgilisine hediye ettiği belirlendi.

        Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada, son iki ay içerisinde birinci katta bulunan evlerin camlarının kırılması, iş yerleri ve otomobillerden gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili hırsızlık büro ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

        Hırsızlık olaylarında kullanılan aracın kiralık olduğunun belirlendiği ifade edilen açıklamada, ulaşılan şüpheli O.U'nun, bir hastanede ücret karşılığında iş yaptığı ve evli olmasına rağmen bir başka kadınla ayrı bir evde yaşadığı anlatıldı.

        Bu kişinin kaldığı evde arama yapıldığının belirtildiği açıklamada, araştırma sonucu şüphelinin birlikte yaşadığı kadına hediye ettiği kolyenin bir evden çalındığının tespit edildiği kaydedildi.

        Açıklamada şüpheli O.U'nun kaldığı evde yapılan aramada ziynet eşyası yanında çay paketleri, bayan giyim eşyası, cep telefonu ve kol saati ele geçirildiğine değinildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler