Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt'in Eruh ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda 3 sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre- 03" operasyonda kapsamında, Akmeşe bölgesi Kuyucak kırsalında 3 sığınak bulunduğu belirtildi.

        Sığınakların 3 farklı noktada bulunduğu ifade edilen açıklamada, sığınaklarda 4 kalaşnikof şarjör kütüklüğü ve 2 RPG-7 roket sevk fişeği, 5 litre yağ, 5 litrelik bidonda bulgur, 2 litrelik bidonda pirinç, üçer kilogram salça, makarna ve tuz, 450 gram kuru hamur mayası, bir çuval ekmek, muhtelif yaşam malzemeleri, 7 cam bardak, kupa, boş varil, pil bloğu ile 2 büyük pil ele geçirildiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler