Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın Kozan ilçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

        Adana'nın Kozan ilçesi Çokak Mahallesi'nde dün, Hüseyin Doğan'a (43) ait evde silahlı saldırıda yaşamını yitiren Ayşe Ayrancı, Fatma Yavuz, 8 yaşındaki Hakkı Doğan ile babası Hüseyin ve amcası Mehmet Doğan'ın Adana Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemleri tamamlandı.

        Cenazeleri teslim almak için kurum önünde bekleyen Hakkı Doğan'ın bir yakını "Daha çok küçüktü" diyerek gözyaşı döktü.

        Yakınları tarafından teslim alınan cenazeler defnedilmek üzere Kozan ve Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gönderildi.

        Öte yandan soruşturmayı yürüten ekiplerce bir şüphelinin daha gözaltına alındığı belirtildi.

        - Olay

        Kozan ilçesi Çokak Mahallesi'nde Hüseyin Doğan'a ait eve silahlı saldırı düzenlenmiş, Hüseyin Doğan'ın yanı sıra 8 yaşındaki oğlu Hakkı ve kardeşi Mehmet Doğan (38) ile Doğan kardeşlerin dini nikahlı eşleri Ayşe Ayrancı ve Fatma Yavuz hayatını kaybetmişti. Güvenlik güçleri, gömleğinde kan lekeleri bulunan katil zanlısı İbrahim A'yı Kozan Organize Sanayi Bölgesi'nde yakalamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler