Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kendisini bıçakla yaralamasına rağmen şikayetçi olmadığı kişiyi olaydan yaklaşık bir ay sonra av tüfeğiyle vurarak öldüren sanık 15 yıl, yanındaki arkadaşı ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

        Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin A. ve Uğur P. ile öldürülen Ali Akduman'ın yakınları ve sanık avukatları katıldı.

        Önceki duruşmada savunmalarını yapan sanıklardan Sezgin A. pişman olduğunu, Uğur P. ise olayla ilgisi bulunmadığını söyledi.

        Mahkeme heyeti, Sezgin A'ya Ali Akduman'ı öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl, olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Uğur P'ye ise 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

        Akduman'ın yakınları salondan çıkarılışları sırasında tepki gösterdikleri sanıkları tehdit etti.

        - Olay

        Yıldırım Beyazıt Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde 23 Ekim 2016'da bir binanın bahçe duvarına çarparak duran 38 BM 868 plakalı otomobilin içerisindeki Ali Akduman'ın cesedi bulunmuştu.

        Av tüfeğiyle vurulduğu belirlenen Akduman'ı, yaklaşık bir ay önce bıçakla yaraladığı ancak kendisinden şikayetçi olmayan Sezgin A'nın öldürdüğü belirlenmişti. Sezgin A. ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Uğur P. tutuklanarak, haklarında dava açılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler