Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya merkezli Mersin, Ankara, Bursa ve Batman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 39 kişiden 34'ü tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyon kapsamında 4 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 41'e yükseldi.

        Emniyette ifadeleri alınan zanlılardan 2'si serbest bırakıldı, 39'u adliyeye sevk edildi.

        Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan 34'ü tutuklandı, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Konya merkezli 5 ilde 24 Mart'ta 300 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, 11 kilogram esrar ile bir miktar eroin, kokain ve hassas terazi ele geçirilmiş, 37 kişi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler