Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında 13 ile ziyaretlerde bulunacak.

        Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun 6 Ocak'ta Konya'dan kamuoyuna duyurduğu "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı çerçevesinde bürokratlar il ziyaretlerini sürdürüyor.

        Bürokratlar, bu kapsamda Diyarbakır, Siirt, Batman, Muğla, Aydın, Tekirdağ, Edirne, Bursa, Muş, Ordu, Kayseri, Yozgat ve Mersin'i ziyaret ederek, işçi, işveren, sanayi ve ticaret ile esnaf ve sanatkarlar odaları yetkilileriyle bir araya gelecek.

        Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, emekliler ve engellilerin de ziyaret edileceği programda, gerek çalışanların gerekse yatırımcı ve işverenin, çalışma hayatıyla ilgili sorunları dinlenip, görüş ve önerileri alınacak.

        Ziyaret kapsamında, özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri anlatılarak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacak.

        Ayrıca bürokratlar, ev ziyaretleri de gerçekleştirecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler