Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir araya gelen engelli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "Evet" oyu kullanacaklarını bildirdi.

        Ellerinde dövizlerle Balıklı Parkı'nda toplanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan atan gruptakiler adına basın açıklamasını okuyan Eda Tagman, milletin omuz omuza verip ülkenin refah seviyesini artırmak için çalıştığını, kendilerinin de bunun içerisinde olduğunu söyledi.

        Tagman, Türkiye'nin son yıllardaki hızlı yükselişini engellemek amacıyla bazı dış güçlerin kampanyalar düzenlediklerini anlattı. Engellilere yapılan hizmetleri asla unutmayacaklarını dile getiren Tagman, 16 Nisan'da halk oylamasına bu düşünceyle katılacaklarını belirtti.

        Tagman, "Terörün bitirilmesi, siyasi ve ekonomik istikrarın sağlanması, işsizliğin sona ermesi, refah içinde 2023 hedeflerine yürümek için 'Evet' diyoruz." diye konuştu.

        Açıklamanın yapıldığı sırada parkta toplanan vatandaşlar, grup üyelerine alkışlarla destek verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler