Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Sabancı Vakfı'nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları işbirliğiyle düzenlediği 19. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali'nin ikinci haftası 3 Nisan'da İspanya’dan "The Gagfather" oyunuyla başlayacak.

        Festivalin ikinci haftasında, İspanya'dan Yllana Tiyatrosu "The Gagfather" oyununu 3-4 Nisan'da, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu "Üç Kız Kardeş"i 5-6 Nisan'da, Tiyatro Adam "Ivan Ivanoviç Var Mıydı?, Yok Muydu?" oyununu 7-8 Nisan'da ve İzmir Devlet Tiyatrosu da "Ermişler ya da Günahkar"ı 9-10 Nisan'da Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşturacak.

        Adana Büyükşehir Belediyesi ise nisan ayında 4 merkezde 9 tiyatro oyunu ve konser etkinlikleri gerçekleştirecek.

        Adana Şehir Tiyatrosu tarafından Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda 1, 25 ve 26 Nisan'da "Herostratos'u Unutun", 4, 5 ve 8 Nisan'da "Ah Bu Evlilik", 11,12 ve 15 Nisan'da "Ayyar Hamza" ve 18, 19 ve 22 Nisan'da "Yalancı Aranıyor" adlı oyunlar sahnelenecek.

        Şehir Tiyatrosu, 6-9 yaş çocuklar için 1,15 ve 29 Nisan'da "Sihirli Kutu", 8,11 ve 13 Nisan'da "Macera Şehri", 25-27 Nisan'da "Ay Işığı Sirki", 22 Nisan'da "Zaman Avcısı Kargalar" oyunlarını, 10-14 yaş çocuklar için "Lokman Hekim ve Şahmeran Efsanesi" oyununu 4-6 Nisan ve 18-20 Nisan'da sahneye koyacak.

        Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazanoğlu Kültür Merkezi'nde 5 Nisan'da "Golden Horn Brass" konseri, 75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde 12-13 ve 18 Nisan'da Türk Sanat Müziği konserleri ile 20 Nisan'da "Azerbaycan türküleri" ve 27 Nisan'da "Film müzikleri" konserleri düzenlenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler