Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli adliyesindeki 4. ve 7. icra daireleri ile baro odasına giren kişi ya da kişilerce avukat ve katiplerin para ve banka kartları çalındı.

        Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, 4. ve 7. icra dairelerinde ve yine aynı binada bulunan Baro Odası'nda bugün saat 10.00-10.30 arasında hırsızlık eylemi gerçekleştirildiği belirtildi.

        Kocaeli Baro Levhası'na kayıtlı avukatlar A.D. ve R.İ.K. ile avukat katipleri R.Ç, B.K, B.K.K'ye ait para ve banka kartlarının çalındığı vurgulanan açıklamada, "Hırsızlık eylemine ilişkin başlatılan soruşturmada, mağdur kişilerin beyanları alınmış, beyanlar doğrultusunda da delil araştırması yapılmıştır. Güvenlik kamera görüntüleri temin edilerek ilgili kolluk birimlerine gerekli talimatlar verilmiştir. Hali hazırda kimliği tespit edilemeyen şüpheli kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalarımız devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler