Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Gül Yılmaz, "Ülkemizde istikrar olmasını istemeyen Avrupa bugün ev toplantılarımıza dahi izin vermiyor, onları bile iptal ediyor. Türkiye'nin büyümesinden bu kadar korkuyorlar." dedi.

        Yılmaz, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Tarsus Şubesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kadınları her zaman ön planda tuttuğunu bildirdi.

        AK Parti Kadın Kolları olarak referandum çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yılmaz, "Çalışmalarımızı Türkiye genelinde yoğunlaştırarak sahaya indik. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. AK Parti her zaman milletimizle beraberdir. Bugünde aynı şekilde referandum startı verilir verilmez AK Parti Kadın Kolları olarak sahaya indik ve çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz." diye konuştu.

        Yılmaz, istikrarın olduğu yerde yatırımın hızlanacağını, işsizliğin azalacağını ve ihracatın artacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Biz istikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyen bir anlayışla ülkemizi 14 yıldır yönetiyoruz. Bakın ülkemizde istikrar olmasını istemeyen Avrupa bugün ev toplantılarımıza dahi izin vermiyor, onları bile iptal ediyor. Türkiye'nin büyümesinden bu kadar korkuyorlar. 14 yıllık iktidarımızda ülkemize çok büyük hizmetler sunduk. Bunlar tabii ki yetmez. Onun için önümüze yeni ve büyük hedefler koyuyoruz. Ülkemizin büyümesini istemeyen Avrupa her türlü engeli çıkarıyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin büyümesine engel olamayacaklardır. Referandumda 'evet' çıkacak ve Türkiye daha çok büyüyecek, daha istikrarlı bir hale gelecek. Bizim bu güzel ülkenin gelişip, daha çok kalkınması için hedeflerimiz var. Gittiğimiz her yerde referandumda neden 'evet' oyu kullanılmasını en ince ayrıntılarına kadar anlatıyoruz. Yeni sistemin ülkemize neler kazandıracağını anlatıyoruz. Bu ülkenin, çocuklarımızın geleceği için referandumda 'evet' çıkmalıdır."

        ASKON Şube Başkanı Ramazan Alıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amaçlarının yeni yatırımlar yapmak, istihdam yaratmak ve ekonomiye katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler