Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 16 Nisan'daki halk oylamasının sonucunun toplumun her kesimini ilgilendirdiğini belirterek, "16 Nisan'da 'evet' diyerek herkesin geleceğine sahip çıkmış olacağız." dedi.

        Topçu, Sokak Atık Toplayıcıları Derneğince, Söğütözü AŞTİ Köprüsü altında, "Sokak Atık Toplayıcıları Evet Diyor" sloganıyla gerçekleştirilen basın açıklamasına katılarak dernek üyelerine destek verdi.

        Halk oylamasında verecekleri destek için dernek üyelerine teşekkür eden Topçu,

        Topçu, 16 Nisan'daki halkoylaması sonuçlarının Türkiye'deki her kesimin geleceğini ilgilendirdiğini vurgulayarak, "Halk oylamasına gidilen süreçte sokak atık toplayıcılarının verdiği bu destekten dolayı çok mutlu oldum. Ekmeğini taştan çıkartan insanların vefası çok kuvvetli ve kıymetli oluyor. Ben bunun için sokak atık toplayıcılarına çok teşekkür ediyorum. 16 Nisan'daki referandum neticesi toplumun her kesimini ilgilendiriyor. 16 Nisan'da 'evet' diyerek herkesin geleceğine sahip çıkmış olacağız." diye konuştu.

        Sokak Atık Toplayıcıları Derneği Başkanı Recep Karaman ise 16 Nisan referandumunda cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine inandıkları ve güvendikleri için "evet" diyeceklerini ifade etti.

        Daha önce zor şartlar altında çalıştığını anlatan Karaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine sahip çıktığını ve daha iyi şartlara kavuştuklarını ifade etti.

        Karaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan vefa borçlarını ödemek ve yeni sistemin Türkiye'yi geleceğe taşıyacağına olan inançlarından dolayı anayasa değişikliğini desteklediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler