Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA) - Aksaray'da iki otomobilin çarpışması sonucu 4'ü çocuk 10 kişi yaralandı.

        Cemil Keskinkılıç (38) yönetimindeki 68 EC 458 plakalı otomobil, Aksaray Ortaköy karayolu Bağlıkaya beldesi yakınlarında karşı yönden gelen İsmail Eser (38) idaresindeki 68 BC 770 plakalı otomobille çarpıştı.

        Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobillerde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

        Kazada, sürücüler ile araçlarda bulunan Halime (23), İlyascan (7), İlyas (64), Zehra (27), İlyas Eser (1) ve Muhammet (11), İrem (6), Eşe Candan (38) yaralandı.

        Ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Keskinkılıç ve Muhammet Candan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Öte yandan kaza nedeniyle Aksaray Ortaköy karayolu bir süre trafiğe kapandı. Araçların çekilmesi ve belediye ekiplerinin çalışmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler