Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Kale ilçesinde 5 gün önce sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırılan kişi yaşamını yitirdi.

        Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşadıkları evlerinde 5 gün önce sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve eşi Rabia Ocak (72) ile hastaneye kaldırılan Mehmet Ocak (70), Denizli'de tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.

        Eski Kale Belediye Başkanı Osman Ocak'ın oğlu olan Mehmet Ocak'ın cenazesi, Kale Cevherpaşa Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Kale Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Mehmet Ocak'ın eşi Rabia Ocak'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

        Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Rabia ve eşi Mehmet Ocak'tan haber alamayan yakınları, 29 Mart Çarşamba günü durumu polise bildirerek çilingir yardımıyla evin kapısını açtırmış, baygın bulunan çift sağlık ekipleri tarafından Kale Devlet Hastanesine kaldırılmış, durumlarının ağır olması üzerine Denizli'de özel bir hastaneye sevk edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler