Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik 1. Amatör Lig'de 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor arasında oynanan şampiyonluk maçında kavga çıktı.

        Osmaneli İlçe Stadı'nda oynanan maçın uzatma dakikalarında Bileciksporlu Yusuf Aydın ile 1308 Osmaneli Belediyesporlu Hakan Varnalı arasında faul nedeniyle gerginlik yaşandı.

        Gerginlik sırasında 1308 Osmaneli Belediyesporlu taraftarların, yardımcı hakeme yabancı madde atmasıyla karşılaşmanın hakemi Barkın Kara, oyunu durdurdu. Oyuncuların ve taraftarların sakinleşmesi üzerine karşılaşma, kaldığı yerden devam etti. Bir süre sonra başka bir pozisyonda iki takım oyuncuları yeniden tartıştı.

        Maçın bitimiyle birlikte iki takım oyuncuları arasında kargaşa yaşanırken, taraftar sahaya yabancı madde attı. Güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürülen Bileciksporlu futbolculara 1308 Osmaneli Belediyespor taraftarı su şişeleri fırlatırken, iki takım oyuncuları soyunma odası önünde kavga etmeye başladı.

        Emniyet mensuplarının araya girmesi üzerine kavga önlenirken, Bileciksporlu oyuncular geniş güvenlik önlemleri altında stattan çıkartıldı.

        Bilecik 1. Amatör Lig'de Bilecikspor'un şampiyon olduğu karşılaşmayı CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile iki takımın kulüp başkanları izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler